Tehnologija

Tehnologija

Tehnologija 

Zobe in ostale medicinske pripomočke s pomočjo digitalne tehnologije, 3D načrtovanja, 3D skeniranja, 3D tiskalnikov in rezkarskih strojev (CNC stroji) izdelujemo že od leta 2007. Izkušnje in znanje, ki smo si ga pridobili v tem času, danes tudi predajamo mlajšim generacijam. Sodelujemo na raznih strokovnih predavanjih in vodimo razne delovne tečaje

Laser za varjenje

Laser za varjenje 

Od leta 1996 uporabljamo LASER za varjenje in prilagajanje zobnih kovinskih konstrukcij. Danes LASER uporabljamo predvsem za dodajanje elementov pri delnih protezah s kovinsko bazo.

Pala Jet

Pala Jet 

Že od leta 2000, za izdelavo totalnih protez, uporabljamo vrhunski tlačni sistem Pala Jet za brizganje PMMA.

Galvanizacija

Galvanizacija 

Leta 2018 smo svoj program razširili še na področje galvanizacije. Z njo izdelujemo sekundarne retencijske dele za delne proteze, kot so sekundarne teleskopske prevleke, sekundarni jahači na gredeh in sekundarne konusne prevleke. S postopkom galvanizacije pa je možno pozlatiti, tudi vse kovinske dele proteze in tako preprečimo morebitno alergijo na CrCo zlitine in požlahtnimo tudi izgled proteze.

CERTIFIKAT 3SHAPE

Certifikat 3Shape 

Pridobili smo certifikat podjetja 3Shape in postali njihov predstavitveni laboratorij v Sloveniji. 3Shape je vodilno podjetje na področju intraoralnega in laboratorijskega skeniranja ter programske opreme za modeliranje zob v svetovnem merilu.

SPEKTRAFOTOMETER

Spektrafotometer 

Za izbiranje barve zob pacientu uporabljamo spektrafotometer in barvne ključe, ki jih kombiniramo z digitalno fotografijo.

Rezkanje

Rezkanje 

Za rezkanje uporabljamo 5 osne rezkalne enote, ki so sposobne tako suhega kot mokrega brušenja. Najnaprednejše strategije brušenja pa zagotavljajo vrhunske izdelke najvišje kakovosti.

DLP 3D TISKALNIKI

DLP 3D tiskalniki

Z DLP 3D tiskalniki izdelujemo delovne modele, študijske modelacije, začasne in prototipne zobne konstrukcije, kirurške šablone za vstavitev implantatov in opornice.

Pakiranje in dostava

Pakiranje in dostava

Posebno pozornost namenjamo izdelkom, ki jih dostavimo v ordinacijo. Izdelki so zapakirani, čisti in razkuženi.

Storitve za zunanja naročnike

Storitve za zunanje naročnike

Skeniranje, rezkanje in 3D tiskanje izvajamo tudi za zunanje laboratorije; kvalitetno, hitro in po konkurenčnih cenah.

Košarica

Zapri