Tehnologija

3D skeniranje 3Shape

Laboratorijsko 3D skeniranje

Za skeniranje mavčnih modelov in odtisov uporabljamo najnovejši in najnatančnejši skener na tržišču za dentalno uporabo, E4 Red-line proizvajalca 3SHAPE. S skenerjem E4 Red-line lahko poskeniramo modele za najzahtevnejša implantatna dela, saj zagotavlja natančnost 4 mikronov (ISO 12836).

Intraoralno 3D skeniranje

Intraoralno 3D skeniranje

Večina ordinacij, ki sodeluje z nami že uporablja intraoralne skenerje za odtiskovanje. Sprejmemo lahko skene v formatu .DCM, .STL in .PLY. Za pošiljanje podatkov nas kontaktirajte preko telefona ali kontaktnega obrazca.

3D modeliranje

3D modeliranje zob

Za digitalno načrtovanje in modeliranje zob in ostalih medicinskih pripomočkov uporabljamo najnaprednejši program na svetovnem tržišču Dental System 2021 razvijalca  3SHAPE.

Poliranje DLyte

Elektrolitsko poliranje CoCr-zlitin in TITANA.

Za poliranje uporabljamo inovativni sistem podjetja GPAinnova D-Lyte, ki dosega neprekosljive rezultate suhega elektrolitskega poliranja zlitin tako v avtomobilski industriji, medicini in seveda tudi dentalni laboratorijski protetiki.

Laser za varjenje

Laser za varjenje

Od leta 1996 uporabljamo LASER za varjenje in prilagajanje zobnih kovinskih konstrukcij. Danes LASER uporabljamo predvsem za dodajanje elementov pri delnih protezah s kovinsko bazo.

Pala Jet

Pala Jet 

Že od leta 2000, za izdelavo totalnih protez, uporabljamo vrhunski tlačni sistem Pala Jet za brizganje PMMA.

Galvanizacija

Galvanizacija 

Leta 2018 smo svoj program razširili še na področje galvanizacije. Z njo izdelujemo sekundarne retencijske dele za delne proteze, kot so sekundarne teleskopske prevleke, sekundarni jahači na gredeh in sekundarne konusne prevleke. S postopkom galvanizacije pa je možno pozlatiti, tudi vse kovinske dele proteze in tako preprečimo morebitno alergijo na CrCo zlitine in požlahtnimo tudi izgled proteze.

CERTIFIKAT 3SHAPE

Certifikat 3Shape 

Pridobili smo certifikat podjetja 3Shape in postali njihov predstavitveni laboratorij v Sloveniji. 3Shape je vodilno podjetje na področju intraoralnega in laboratorijskega skeniranja ter programske opreme za modeliranje zob v svetovnem merilu.

SPEKTRAFOTOMETER

Spektrafotometer 

Za izbiranje barve zob pacientu uporabljamo spektrafotometer in barvne ključe, ki jih kombiniramo z digitalno fotografijo.

Rezkanje

Rezkanje 

Za rezkanje uporabljamo 5 osne rezkalne enote, ki so sposobne tako suhega kot mokrega brušenja. Najnaprednejše strategije brušenja pa zagotavljajo vrhunske izdelke najvišje kakovosti.

DLP 3D TISKALNIKI

DLP 3D tiskalniki

Z DLP 3D tiskalniki izdelujemo delovne modele, študijske modelacije, začasne in prototipne zobne konstrukcije, kirurške šablone za vstavitev implantatov in opornice.

Pakiranje in dostava

Pakiranje in dostava

Posebno pozornost namenjamo izdelkom, ki jih dostavimo v ordinacijo. Izdelki so zapakirani, čisti in razkuženi.

Storitve za zunanja naročnike

Storitve za zunanje naročnike

Skeniranje, rezkanje in 3D tiskanje izvajamo tudi za zunanje laboratorije; kvalitetno, hitro in po konkurenčnih cenah.

Zanima me več: KONTAKTNI OBRAZEC

Košarica

Zapri