Mnenja zobozdravnikov

Jože Križnar

Z ekipo ZT Križnar z veseljem sodelujem saj poleg strokovnosti, vrhunske kakovosti in široke palete sodobnih rešitev aktivno sodelujejo pri oskrbi pacientov in tehnični izvedbi protetičnih izdelkov. Z njihovo izkušeno ekipo je mogoče načrtovati in izvesti tudi najzahtevnejše primere tako na področju fiksne in snemne protetike kot tudi implantologije.

https://zobozdravnik-kriznar.si/

Jože Križnar, dr. dent. med.

Iztok Križnar

Sodelovanje Ordinacije  za specialistično stomatološko protetiko z Zobno tehniko Križnar poteka že od leta 1996. Zobna tehnika Križnar  z vrhunsko kvaliteto in visokimi kakovostnimi standardi zaseda mesto v najvišji kategoriji partnerjev med zobotehničnimi laboratoriji. Trajni razvoj, izobraževanje, izkušnje in prijazen odnos so temelj našega sodelovanja, ki pa se odraža predvsem v zadovoljstvu pacientov. 

https://zobozdravnik-kriznar.si/

 Iztok Križnar, dr.dent. med., specialist stomatološke protetike

Lojze Križnar

Z Zobno tehniko Križnar odlično sodelujem. S svojimi bogatimi izkušnjami, širokim naborom materialov in poznavanjem najnovejših tehnologij omogočajo, da skupaj dosežemo za pacienta optimalno rešitev. Vedno se potrudijo, da so izdelki dostavljeni do dogovorjenega termina in so odzivni v komunikaciji. Zanesljivost zobnih tehnikov iz Zobne tehnike Križnar mi omogoča, da se lahko v miru posvetim pacientom.

https://zobozdravnik-kriznar.si/

Lojze Križnar, dr. dent. med.

ED Zobozdravsto, Emilija Dukovska

Zobna tehnika Križnar s svojo visoko kakovostjo, sodobnimi rešitvami in izjemno estetiko je naš nepogrešljiv partner pri vseh protetičnih rehabilitacijah. Najnovejša tehnologija, predvsem pa izjemna natančnost in sposobnost reproducirati naravno estetiko zob mi omogoča, da se kot zobozdravnica lahko popolnoma zanesem na njih.S korektnim odnosom do dela in visoko strokovnostjo, skupaj najdemo optimalno rešitev tudi pri najzahtevnejših protetičnih primerih. 

 

https://www.ed-dental.si/sl

 Emilija Dukovska, dr.dent.med.

Košarica

Zapri