Nevidni zobni aparati VinciSmile

Vincismile

VinciSmile

Vsak človek ima individualno in s tem povezano tudi specifično postavitev zob.  Pri tem se pri nekaterih pojavljajo funkcionalne težave, spet pri drugih pa so težave predvsem estetske. Vedno bolj priljubljena je rešitev težav z nevidnimi zobnimi opornicami. Nevidni estetski poravnalniki so sinonim za enostavno in napredno ortodontsko zdravljenje, ki je estetsko, učinkovito in neboleče. Opornice izdelane iz  biomedicinskega polimernega materiala so na zobeh skoraj neopazne.

2_obdelana-02

VinciSmile SISTEM ZOBNEGA APARATA

VinciSmile je sistem zobnega aparata, ki ga predstavljajo snemljive prozorne opornice debeline 0,75mm. Podjetje VinciSmile ponuja 2 različna sistema izdelave zobnih opornic:

VinciSmile Classic  sistem, pri katerem z vsako opornico debeline 0,75 mm zobe premaknemo za 0,2mm. Vsakih 14 dni se opornica zamenja,  saj v tem času doseže premik 0,2mm.

VinciSmile Premium pa je sistem, pri katerem je za posamezen  premik zob za 0,3mm potrebno uporabiti dve opornici, s čimer skrajšamo čas za posamezen premik na 7 dni. Prvo opornico debeline 0,625 mm nosite 3 dni in nato še drugo opornico debeline 0,75 mm 4 dni.

Vincismile

LE 4 KORAKI DO POPOLNEGA NASMEHA

1.korak - posvet pri izbranem zobozdravniku ali ortodontu, sledi 3D skeniranje ali odtiskovanje vaših zob

2. korak - izdelava načrta: Na podlagi vašega stanja zob in želja se naredi ortodontski načrt premika zob, s katerim se v 3D simulaciji prikaže potek premika zob po posameznem koraku, vse do končnega rezultata. Prejeli boste tudi točno koliko korakov je potrebnih za željen rezultat.

3. korak - potrditev načrta: Ko ste z načrtom zadovoljni vi in vaš zobozdravnik, potrdite načrt in izdelava opornic se bo pričela.

4. korak -  namestitev attechmentov in nošenje nevidnih zobnih opornic: Ob upoštevanju  navodil vašega terapevta, ne smete pozabiti na ustno nego in čiščenje opornic.

Posamezno opornico je potrebno nositi vsaj 22 ur na dan.

Vincismile

ZAKAJ IZBRATI NEVIDNE ESTETSKE PORAVNALNIKE

NevidnI estetki poravnalniki ne motijo govora, so udobne, lahke za vzdrževanje in so primerne skoraj za vsakogar.

V primeru večjih ortodontskih težav pa obstaja možnost, da z opornicami ne moremo doseči željenih rezultatov o čemur boste obveščeni seznanjeni najkasneje pri drugem koraku.

Za več informacij smo vam na voljo, prav tako pa vam lahko brez nadaljnih obveznosti podamo osnovno mnenje o primernosti obravnave z VinciSmile opornicami in pomagamo pri izbiri vašega terapevta za poravnavo zob. 

KONTAKTNI OBRAZEC

VinciSmile

O PODJETJU

Podjetje VinciSmile s sedežem v Los Angelesu v Kaliforniji je podjetje, specializirano za raziskave in razvoj nevidnih ortodontskih poravnalcav, ki so učinkovita alternativa tradicionalnim kovinskim opornikom. Poravnava VinciSmile ima 11 avtorskih pravic in več kot 30 patentov.

Opornice VinciSmile ustrezajo kriterijem MDL(CAN) FDA (ZDA), ARTG (AUS) in NMPA (CHIN).

Prav tako se lahko pohvalijo s certifikatoma ISO 13485 in MDSAP, ki zagotavljata, da so oblikovane in izdelane v skladu z mednarodnimi standardi in predpisi o vodenju kakovosti.

Patentirana programska oprema ortodontskega sistema VinciSmile ima obsežne funkcije, ki zagotavljajo enostavnost uporabe in natančnost predloga zdravljenja. Tako zdravniki kot bolniki lahko vidijo celoten proces zdravljenja in končni izid še pred začetkom načrta zdravljenja. Ekipa, ki jo vodi ortodont VinciSmile, oblikuje in preverja vsak načrt zdravljenja 3D, da zagotovi natančnost.

Košarica

Zapri