Svetovanje

Svetovanje

Svetovanje 

Našo svetovalno ekipo sestavljajo strokovni in izkušeni zobni tehniki, ki so seznanjeni z najnovejšimi tehnologijami in materiali. V kolikor potrebujete informacijo, ki je niste našli na naši spletni strani, nasvet ali le potrditev, smo vam z veseljem na voljo. Kontaktirate nas lahko preko kontaktnega obrazca  ali po telefonu, lahko pa tudi preverite, če se odgovor na vaše vprašanje že ne nahaja med pogosto zastavljenimi vprašanji FAQ.

Vzorci materialov za alergološke teste

Vzorci materialov za alergološke teste 

Vsi materiali, ki jih uporabljamo pri izdelavi zobnih medicinskih pripomočkov in nadomestkov so biokompatibilni in nealergeni. Kljub temu pa se lahko zgodi, da ima pacient nepredviden odziv na določen material, iz katerega je izdelan njegov medicinski pripomoček. Če že veste, da ste alergični na določene materiale ali prehranske produkte o tem obvestite vašega zobozdravnika, ki lahko pri nas naroči vzorce materiala, ki jih uporabljamo, za alergološko testiranje. Na podlagi rezultatov testa, se bomo skupaj odločili za izbiro materiala, ki bo za vas najbolj varna in ustrezna.

Opravljamo tudi zlatenje kovinskih delov protez. Več o tem si preberite na Pozlatitev kovinskih delov protez na vaši novi ali stari protezi.

Izbiranje barve in oblike zob

Izbiranje barve in oblike zob

Pravilna izbira barve in oblike zob je za vašega pacienta izrednega pomena, saj barva in oblika zob močno vpliva na zunanji videz osebe, govor in funkcijo žvečenja. Za izbiranje barve zob pacientu uporabljamo spektrafotometer in barvne ključe, ki jih kombiniramo z digitalno fotografijo. Zato vam bodo naši izvrstni zobni tehniki zagotovo poiskali estetsko rešitev glede na stanje v ustih, starost in želje uporabnika. Obliko zob poizkušamo čim bolj približati vašim naravnim zobem, da ohranimo estetsko harmonijo vašega izgleda. Če pa z obliko vaših naravnih zob niste zadovoljni, bomo prisluhnili vašim željam in skupaj bomo našli pravo rešitev.

Košarica

Zapri