Plačilo in dostava

Plačilo naročenih izdelkov
Naročene izdelke na spletni trgovini ZT Kriznar lahko plačate:

  • po predračunu (e-banka, položnica, …), – predračun je potrebno poravnati v roku 48 ur, drugače bo vaše naročilo stornirano.
  • po povzetju,
  • s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa),
  • s PayPal računom

V primeru plačila po predračunu se sklicujte na podatke:

ZOBNA TEHNIKA KRIŽNAR d.o.o.
GOSPOSVETSKA ULICA 10A
4000 KRANJ

SLOVENIJA

Sparkasse SI56 3400 0101 9868 161

BIC banke: KSPKSI22XXX

Pri izpolnjevanju naloga UPN v polje sklic najprej vnesite SI00, za tem pa številko vašega naročila (npr. SI00 12835). V polju koda namena lahko izberete GDSV ali OTHR.

Davčno potrjevanje računov

Zobna tehnika Križnar d.o.o. posluje v skladu z zakonom o davčnem potrjevanju računov (ZDavPR; Uradni list RS, št. 57/2015 z dne 31. 7. 2015).


Vklopi razum, zahtevaj račun.

Dostava naročenih izdelkov

Pomembno: V kolikor poštar oceni, da vam paketa ne bo mogel izročiti brez stika vam bo pustil listek za prevzem na izbrani pošti. V kolikor ne želite prevzeti paketa na izbrani pošti lahko na telefonski številki, ki je zapisana na listku, zaprosite za ponovno dostavo. Ponovna dostava je brezplačna.

Izdelke, naročene v spletni trgovini ZT Kriznar, dostavlja Pošta Slovenije.

  • redna dostava s Pošto Slovenije – če naročite do 12h, bodo izdelki predvidoma dostavljeni že naslednji dan. V kolikor dostava v 24 urah ne bo možna, vas bomo o tem obvestili, informacijo o dobavljivosti izdelka pa je moč preveriti tudi ob samem izdelku – v polju “Predvidena dostava”.

Stroški dostave
Glede na višino zneska nakupa nudimo popuste pri dostavi. Tako stroški dostave znašajo:

Vrednost nakupa do 55 € nad 55 € odkupnina*
Dostava – Pošta 4,90 € brezplačno 1,20 €
Pošta – prevzem na Pošti 4,90 € brezplačno 1,20 €
Osebni prevzem brez dodatnih stroškov
*odkupnina se obračuna le v primeru plačila po povzetju. V primeru drugih oblik plačila stroškov odkupnine ni.

Pošta Slovenije vam nudi hitro in zanesljivo dostavo.
Pismonoša vam bo paket dostavil na izbrani naslov za dostavo. Paket lahko naročite domov, v službo, k prijatelju, sosedu, na izbrano pošto. Pakete lahko prevzamete na več kot 550 lokacijah Pošte Slovenije. V primeru, da vas na njem ob poskusu vročitve paketa ne bo, vam bo v nabiralniku pustil obvestilo, s katerim lahko paket skupaj z osebnim dokumentom prevzamete na najbližji pošti.

V kolikor paketa ne želite prejeti na dom, vam Pošta Slovenije omogoča prevzem le tega na katerikoli Pošti. V primeru dostave na željeno pošto, obvestila o prispeli pošiljki ne boste prejeli.

Pošta Slovenije vas bo o poteku dostave obveščala preko SMS sporočila in e-obvestila na sledeče načine:

  • zjutraj, ko bo paket pripravljen za dostavo, za prevzem na pošti;
  • ob dostavi, če naslovnika ne bo na naslovu. Obvestili ga bomo, da ga paket čaka na pošti, tako da ga lahko prevzame že na poti domov. Seveda mu bomo v hišnem predalčniku enako kot doslej pustili tudi obvestilo o prispeli pošiljki;
  • z e-obvestilom, ko bo paket vročen.

Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.

Če izberete plačilo po povzetju, se dodatno zaračuna odkupnina v znesku 1,20 EUR. Pri plačilu po predračunu, s kreditnimi karticami Master Card in Visa ali preko PayPal-a ta strošek odpade.

Dostava je možna v delovnem času dostavne službe. Paketov, razen v mestih, kjer je to omogočeno, ne dostavljamo v soboto, nedeljo in med prazniki.

Osebni prevzem
V primeru osebnega prevzema vsi stroški, povezani z dostavo in plačilom izdelkov odpadejo. Ko bo naročilo pripravljeno za prevzem, boste na mail prejeli obvestilo, da vas naročilo čaka v Zobni tehniki Križnar d.o.o.. Na prevzem bo čakalo še 3 delovne dni po tem, ko boste prejeli obvestilo.

Osebni prevzem je možen v Zobni tehniki Križnar d.o.o. Gosposvetska ulica 10A, 4000 Kranj, od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00.