V Zobni tehniki Križnar d.o.o. skrbno načrtujemo izdelavo vaših novih zob in ostalih medicinskih pripomočkov. Visoko usposobljen tim zobotehnikov z izkušnjami, znanjem, ki zna delati z najnovejšo tehnologijo in naravnimi estetskimi materiali, umetno zlije z naravo, vse z namenom, da ohranimo oziroma povrnemo brezskrben nasmeh na vaš obraz in da poskrbimo za vaše zdravje. Skupaj z zobozdravniki prisluhnimo vašim željam, načrtujemo posege, iščemo rešitve na podlagi znanja in dolgoletnih izkušenj.

Zobe s pomočjo digitalne tehnologije, 3D tiskalnikov in CNC strojev izdelujemo že od leta 2007. Izkušnje in znanje, ki smo si ga pridobili v tem času, danes tudi predajamo mlajšim generacijam. Sodelujemo na raznih strokovnih predavanjih in vodimo razne delovne tečaje.

Od leta 1996 uporabljamo LASER za varjenje in ravnanje zobnih kovinskih konstrukcij. Danes LASER uporabljamo predvsem za dodajanje elementov pri delnih protezah s kovinsko bazo.

Leta 2018 smo svoj program razširili še na področje galvanizacije. Z njo izdelujemo sekundarne retencijske dele za delne proteze, kot so sekundarne teleskopske prevleke, sekundarni jahači na gredeh in sekundarne konusne prevleke. S postopkom galvanizacije pa je možno pozlatiti, tudi vse kovinske dele proteze in tako preprečimo morebitno alergijo na CrCo zlitine in požlahtnimo tudi izgled proteze.

Pridobili smo certifikat podjetja 3Shape in postali njihov predstavitveni laboratorij v Sloveniji. 3Shape je vodilno podjetje na področju intraoralnega in laboratorijskega skeniranja ter programske opreme za modeliranje zob v svetovnem merilu.

Za izbiranje barve zob pacientu uporabljamo spektrafotometer in barvne ključe, ki jih kombiniramo z digitalno fotografijo.

Za rezkanje  uporabljamo 5 osne rezkalne enote, ki so sposobne tako suhega kot mokrega brušenja. Najnaprednejše strategije brušenja pa zagotavljajo vrhunske izdelke najvišje kakovosti.

Posebno pozornost namenjamo izdelkom, ki jih dostavimo v ordinacijo, da so čisti in razkuženi.

Vrednote podjetja Zobne tehnike Križnar d.o.o.:

  • Kakovost
  • Odgovornost
  • Napredna tehnologija
  • Sodelovanje
  • Zanesljivost
  • Delovna uspešnost
  • Integriteta
  • Samoiniciativnost